Zucht...

Soms heb ik het helemaal gehad met Mexico, geloof het of niet.

Als je even snel een pen wilt kopen in een boekhandel bijvoorbeeld. Pennen bevinden zich op de eerste verdieping, daar zoek ik er een uit, en die mag ik dan niet meenemen naar beneden,nee, ik krijg een briefje met een nummer erop, die ik beneden moet laten zien. Daar krijg ik vervolgens de pen, maar moet iknaar weer een andere kassa lopen om eindelijk te betalen.

Of als je (ondanks alle toestanden in Nederland)eigenlijk thuis wilt zijn om koninginnedag te vieren, maar je koninginnedag besluit te vieren met allemaal niet-Nederlanders om vervolgens van je huisbaas te horen dat ik maar beter kan stoppen om elf uur s avonds, want de regel is geen feestjes met 'vreemde' mensen ( het waren 4 vreemde mensen). Tevens is er een regel dat als je een manin je kamer laat verblijven dat je je borg van 500 pesos niet terug krijgt, terwijl meneer elke dag bij mijn twintigjarige Portugese huisgenote slaapt. En blijkbaar is het niet erg als er vrouwen blijven slapen....

Uiteindelijk heb ik een leukesoortvan koninginnedag gehad, en was helemaal klaar om te gaan slapen....marcheert er een of andere Mariachi band door de straat om drie uur snachts, die vervolgens drie huizen verderop een uurlang een serenade geeft....

Dan zijn er nog de ongelovelijk irritante mannen die ondanks dat ze een vriendin hebben, je blijven opbellen, sms-en en zelfs emails met porno sturen, plusALLE andere irritante glurende mannen.

De opgebroken straten in het centrum van Guadalajara, die worden gerenoveerd voor een evenement. Ik ben al bijna een teennagel kwijt.

En uiteraard DE Mexicaanse griep, die het hele leven hier stil heeft gelegd. Alles dicht, afspraken gecancelled, interviews gecancelled....zucht!

Even een tirade, ik ga Mexico enorm missen als ik weer in Nederland ben!

Besos!

PS: Ik ben gebeld door het Utrechts AD:

http://www.ad.nl/utrecht/stad/3189356/Je_kunt_zelfs_via_je_ogen_besmet_raken.html

Reacties

Reacties

Sanne

Potjandosie!!! Nou, anjos, baaldagen horen er ook bij.. maar die zijn ook onderdeel van het mooie avontuur natuurlijk ;)
Even doorzetten, en morgen weer verder genieten! xx

nik

altijd lekker om ff wat te kunnen klagen over de irritante kanten van in het buitenland zijn. ik snap
xx nik

Paula

Goed. Hier wat morele steun: ik haat alle in het overal-openbaar-pissende Indiers, ik haat de stank van alle pis, ik ben bang voor alle immens grote koeien op straat, ik ben helemaal zat van het geblaf van de honden hier (dat doen ze altijd alleen 's nachts, want overdag slapen ze natuurlijk), ik heb het helemaal gehad met Indiase bruiloften (er is er nu ongeveer elke dag een, met ontiegelijk luide drumband, en jahoor, tot twee maal toe naast mijn huis, om 8u 's ochtends), ik wordt gestoord van alle nieuwsgierige blikken van de Punjabi's, ik heb een hekel aan iedereen die constant met mij op de foto wil en ik ben alle trappen en wegen omhoog zo zat. Het is veel te warm aan het worden en de wegen zijn zo slecht. Ik haat het continue getuuter van de veelste vele auto's op de veelste kleine wegen... Ik haat de muziekkeuze van alle locals en daardoor ook de disco... Zucht! Ik ga het allemaal zooooooo missen als ik weer thuis ben.... ;-)
Zet 'm op meid! XP

Liesbeth

Jeetje An, ben even een week weg en heel mexico op zijn kop, moet uren bijlezen...........hoop dat het normale leven nog even herpakt en kom anders maar lekker terug hoor!!! Hier alles goed, la France was ok en zonnig, lekker bruin terug, zal snel proberen wat foto's er op te zetten. Dikke kuzzzLies.

Julia

Hé An! Ik heb je artikel gelezen hoor! Cool dat je gewoon in de krant staat. Nou An zet 'm nog effies op. Je hebt nu effies een dipje volgens mij. Hier is het in ieder geval snert weer en het waait en regent. Nu even niet dan, maar het is gewoon niet lekker. Ik verlies mijn tanorexia langzamerhand...het gaat helemaal niet goed haha. Verder was het gister op bevrijdingsdag ook geen lekker weer, dus dat heb je ook niet gemist. Ik heb je net geprobeerd te bellen op skype, maar je bent denk lekker de hort op. Ik ga je nu even mailen. Dikke kus van Juul en ik ben trots op je!!!

Margreet V

He An!!

Tijd voor een laatste blogje? Nog maar een week!! Joehoe!! Kijk je er naaar uit of blijf je liever daar? Ga je nog langs Belize op de terugweg?

KUS!!

Fiona De Teterissa

Ik ben erg blij en stoutmoedig om te zeggen dat ik een begunstigde van zijn hulp ben. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar mijn gebroken huis heeft me ertoe aangezet contact met hem op te nemen en ik ben erg blij dat ik vandaag getuige. Mijn man liet me bij onze kinderen achter, ik was diepbedroefd, maar vraag me af waarom hij ons zal verlaten zonder een woord te zeggen. Enkele dagen later kreeg hij een nieuw huis en woonde hij bij een andere vrouw. Ik heb alle moeite gedaan om hem te bellen en te sms'en, maar blokkeerde me. Ik nam contact op met mijn oudere zus en zij vertelde me hoe Lord Bubuza haar vriendin hielp haar mislukte huwelijk te herstellen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza via WhatsApp +1 505 569 0396 en vertelde hem onmiddellijk mijn probleem. Hij reageerde en zei dat hij me zou helpen mijn man te krijgen en dit zal binnen 12 tot 16 uur gebeuren, ik gaf wat hij vroeg en deed wat hij zei. Het was tussen 12 en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, belde mijn man me om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Het was als een grap later op de avond dat hij thuiskwam en me op zijn knieën smeekte om hem te vergeven. Lord Bubuza's spreuk is wonderbaarlijk. Laat uw situatie u niet ongelukkig maken. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp :: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Dayenne van Leenders

Mijn vriend was een bedrieger, we hebben samen een dochter, maar hij zal nog steeds niet stoppen met bedriegen. Hij kwam op een dag laat thuis en zei dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde precies zoals Heer Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza is als een God op aarde. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail:( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ).....

Dayenne van Leenders

Mijn vriend was een bedrieger, we hebben samen een dochter, maar hij zal nog steeds niet stoppen met bedriegen. Hij kwam op een dag laat thuis en zei dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde precies zoals Heer Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza is als een God op aarde. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail:( lordbubuzamiraclework@hotmail.com )......!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!